Vrouwencirkel

de kracht van sisterhood

Verbinden, samen zijn met vrouwen. Zonder oordeel gewoon zoals je bent. Waar ruimte is voor jouw om te delen en te helen

Deze vrouwencirkel is geboren vanuit de behoefte om te verbinden en wordt vanuit zachtheid, openheid en ontspanning georganiseerd. Door met andere vrouwen te verbinden ontstaat er ruimte voor jou. In het dagelijks leven ben je misschien moeder, partner, collega, zus, vriendin noem maar op. In de vrouwencirkel mag je deelnemen als jou. Degene die jij in ware essentie bent. Je hoeft geen rol aan te nemen. Je mag gewoon zijn. Deze cirkel is er voor jou zodat jij weer contact met jezelf kunt maken om te focussen op je , mentale, fysieke en emotionele welzijn. Een belangrijk moment voor jezelf, om even los te komen van alle dagelijkse beslommeringen en alle verantwoordelijkheden waar je als moderne vrouw mee te maken hebt. 

The power off sisterhood

Wat houdt de cirkel in

Je herkent het vast wel je bent moeder, partner van, vriendin, werknemer, eigen ondernemer, vrouw…. Dat laatste jouw “vrouw zijn” komt voornamelijk op de laatste plaats terwijl het juist zo belangrijk is dat je dit voornamelijk op de eerste plaats zet. Want wat is de rest als jij jezelf niet bent?

 

Het leven neemt veel van je. Je voelt je vaak opgebrand en vraagt je af… Is dit het nou?  Tijdens de vrouwencirkel gaan we in een veilige omgeving zonder oordeel ons weer verbinden met onszelf. Jouw innerlijke kracht. Want iedere vrouw heeft deze kracht in zich. Er is ruimte om je kwetsbaar op  te stellen om je liefdevol te verbinden met jezelf en anderen om te sparren en te delen. 

 

We gaan samen met andere vrouwen verstillen en verbinden. We doen dit door met elkaar te gronden, te mediteren en een intentie te zetten. Een intentie is een wens die je uitspreekt voor jezelf en waar je je gedurende de cirkel en in het dagelijks leven mee wilt verbinden. Door het verstillen wordt je uitgenodigd te voelen waar jou behoefte ligt en er ruimte ontstaat voor zelfliefde zonder schuldgevoel zodat jij weer kunt resoneren met wie jij in essentie bent. De cirkel biedt kracht, vertrouwen en een mogelijkheid om je kwetsbaar op te stellen. Een plek waar je liefdevol kunt verbinden en mag delen met andere vrouwen. Er is ruimte voor jou verhaal maar er is ook ruimte wanneer je die behoefte niet voelt en gewoon mee resoneert op het samen zijn. 

"Jij mag gewoon zijn"

meditaties
Groepscoaching vrouwencirkel

Waar en wanneer?

 

Nieuwe maan cirkel 

20 Februari 19.00-21.00

nog 1 plek beschikbaar

Nieuwe maan cirkel 

Vrijdag 21 April van 19.30 tot 21.30

( 8 plek beschikbaar)

 

LOCATIE,

Huisartsenpraktijk ’t Betterskip
E.M. Beimastrjitte 69
9261 VH
te Eastermar 

Jouw investering in jezelf

€ 27.-

 

Incl, koffie thee gezonde en ongezonde snacks. Gun jij jezelf de verbinding met jou?

 

Neem contact op

* De gegevens die u aan Hypnobirthing Friesland verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.