Groepscoaching in een Vrouwencirkel

De kracht van sisterhood

Verbinden, samen zijn met moeders. Zonder oordeel gewoon zoals je bent. Waar ruimte is voor jouw om te delen en te helen

Deze vrouwencirkel/ groespscoaching wordt vanuit zachtheid, openheid en ontspanning georganiseerd. Door met andere vrouwen te verbinden ontstaat er ruimte voor jou. In het dagelijks leven ben je moeder, partner, collega, zus, noem maar op. In de vrouwencirkel mag je deelnemen als jou. Degene die jij in ware essentie bent. Je hoeft geen rol aan te nemen. Je mag gewoon zijn. Deze cirkel is er voor jou zodat jij weer contact met jezelf kunt maken om te focussen op je fysieke, mentale en emotionele welzijn. Een belangrijk moment voor jezelf, om even los te komen van alle dagelijkse beslommeringen en alle verantwoordelijkheden waar je als moderne vrouw mee te maken hebt. 

The power off sisterhood

Wat houdt de cirkel in

Je herkent het vast wel je bent moeder, partner van, vriendin, werknemer, eigen ondernemer, vrouw…. Dat laatste jouw “vrouw zijn” komt voornamelijk op de laatste plaats terwijl het juist zo belangrijk is dat je dit voornamelijk op de eerste plaats zet. Want wat is de rest als jij jezelf niet bent?

Het jonge ouderschap neemt veel van je. De behoeften van je kindje, tijd creeren voor jullie samen en dan nog tijd voor werk tijd voor jezelf. Je voelt je vaak opgebrand en vraagt je af… Is dit het nou?  Tijdens de groepscoaching in de vorm van een vrouwencirkel gaan we in een veilige omgeving zonder oordeel ons weer verbinden met onszelf. Jouw innerlijke kracht. Want iedere vrouw heeft deze kracht in zich. Er is ruimte om je kwetsbaar op  te stellen om je liefdevol te verbinden met jezelf en anderen om te sparren en te delen. 

In een reeks van 3 keer 1.5 tot 2 uur gaan we samen met andere vrouwen verstillen en verbinden. We doen dit door met elkaar te gronden, te mediteren en een intentie te zetten. Een intentie is een wens die je uitspreekt voor jezelf en waar je je gedurende de cirkel en in het dagelijks leven mee wilt verbinden. Door het verstillen wordt je uitgenodigt te voelen waar jou behoefte ligt en er ruimte ontstaat voor zelfliefde zonder schuldgevoel zodat jij weer kunt resoneren met wie jij in essentie bent. De cirkel biedt kracht, vertrouwen en een mogelijkheid om je kwetsbaar op te stellen. Een plek waar je liefdevol kunt verbinden en mag delen met andere vrouwen.Er is ruimte voor jou verhaal maar er is ook ruimte wanneer je die behoefte niet voelt en gewoon meeresoneerd op het samen zijn. 

“Jij mag gewoon zijn”

meditaties

Wat kun je allemaal verwachten

Je neemt een Journal mee en ontvangt een ingesproken meditatie. Een Journal is een notitieboek die jij de komende tijd maar het liefst voor de rest van je leven bij je gaat dragen. Het is jou gids die jou leidt naar een leven met meer inzicht en voldoening. Door je gedachten, gevoelens en verlangens op te schrijven krijg je inzicht in je denkpatroon. Ten eerste kun je  je denkpatroon makkelijker omswitchen en ten tweede krijg je duidelijk waar je verlangen ligt. Iedere bijeenkomst starten we met een fijne meditatie. Onderwerpen die mogelijk aan bod komen zijn: 

Mindset 

Actieve Kindsdelen

Jouw plek in je gezin

Journallen

Intenties zetten

BewustZijn creëren

Naast alle onderwerpen is er tijd om te delen waarbij je kunt genieten van lekkere  koffie, thee gezonde en ongezonde snacks. 

Groepscoaching vrouwencirkel

Waar en wanneer?

Wil jij een moment voor jezelf zodat je kunt opladen en kunt voelen wie je in werkelijkheid bent? Meld je dan aan voor deze prachtige workshop.

DATUMS 2022

DECEMBER

Dinsdag 20 December

Van 10.00 tot 11.30/12.00

( Er is plek voor maximaal 8 vrouwen)

 

LOCATIE,

Huisartsenpraktijk ’t Betterskip
E.M. Beimastrjitte 69
9261 VH
te Eastermar

 

 

Jouw investering in jezelf

€ 29.-

Deze pilot prijs is tot 1 Januari 2023.

 

Gun jij jezelf de verbinding met jou?

 

Neem contact op

* De gegevens die u aan Hypnobirthing Friesland verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.