Podcast cursus

Leren, luisteren en oefenen op jou manier in je eigen tijd

Tijdens het wandelen, autorijden of wat jij maar wilt luisteren naar deze unieke zwangerschapscursus. Deze podcast cursus volg je geheel in je eigen tijd op jouw manier. Een audio cursus met aanvullende beelden in de online community.

Deze Podcast cursus biedt je de mogelijkheid helemaal in je eigen tempo alle informatie voor de vzwangerschaps cursus Hypnobirthing tot je te nemen. Wanneer je deze cursus aanschaft ontvang je een meer dan 80 pagina vol E-boek Hypnobirthing met alle informatie en oefeningen die je ook tijdens de cursus Hypnobirthing bij Oerfrou leert. 

Naast het E-boek ontvang je 4 audio bestanden waarvan alle lessen zorgvuldig ingesproken zijn. Alle zelfhypnose oefeningen voor diepe ontspanning en  het creëren van een positieve mindset waarmee je geheel in eigen tijd aan de slag gaat om zo alle informatie die de cursus Hypnobirthing betreft je eigen te maken. Je krijgt de meditatie bestanden aangeboden in het Nederlands en zelfs sommige in het Frysk!

Wat ontvang je bij deze cursus

 

Wanneer je belangstelling hebt in de cursus stuur je een mail via het contact formulier. Na betaling krijg je de bestanden via we-transfer toegestuurd en vraag je op het instagram account toegang tot de online community. 

Je kunt direct met de cursus beginnen! 

Neem contact op

* De gegevens die u aan Hypnobirthing Friesland verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.