Mini privé cursus

Bevallen in je kracht

Misschien heb je geen tijd voor een lange cursus(dag) of genoeg aan één moment.

Misschien ben je al te ver in je zwangerschap voor een complete cursus of heb je genoeg aan een opfris moment. Dan is deze mini privé cursus perfect voor jou!

Deze cursus avond of ochtend is zeer uitgebreidt, waarbij de focus ligt op een ontspannen bevalling. Het vervangt echter niet de volledig cursus Hypnobirthing

Wat je leert

Het is nuchter, praktisch en vol informatie om zo goed mogelijk voorbereid te zijn op de magische dag. Thuis ga je aan de slag met het werkboek en de oefeningen die je meekrijgt.

Hypnobirthing Friesland

It's not pain. It's power.

Investering

€ 199,- per stel

Excl reiskosten  € 0.25 ct per km

Deze cursus wordt in sommige gevallen (deels) vergoed door de zorgverzekeraar. 

 

Wanneer start je?

Het is fijn te starten met een zwangerschapscursus wanneer jij je er klaar voor voelt. Je kunt op elk moment van je zwangerschap met deze cursus beginnen. 

Met wie?

Je volgt de cursus met je (geboorte)-partner. Dat kan zijn:  Je man of vrouw, maar ook je moeder, doula, zus of vriendin. Ook kun je de cursus alleen volgen als je situatie anders is. Deze cursus wordt bij voorkeur gegeven bij jouw thuis.

Neem contact op

* De gegevens die u aan Oerfrou verstrekt worden vertrouwelijk behandeld. Uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt.