Coaching

Geboortewensen Schrijven

Om goed af te stemmen op je geboortezorgverlener is het tegenwoordig heel handig en waardevol om geboortewensen te schrijven. Immers… je laat je trouwerij of een ander feest waar je naar uitkijkt ook niet aan het toeval over
Ik noem het met opzet wensen aangezien een geboorte zich van te voren niet laat regisseren. Toch kun je heel veel van te voren al uitwerken.

The body achieves, what the mind believes

Het is voor het vertrouwen in een mooie geboorte belangrijk dat je met de mensen die je begeleiden, afstemt wat jij wenst en waar jou grenzen liggen. Soms merk je dat dit buiten de comfort-zone ligt van je geboortezorgverlener. Dit geeft niet. Wellicht kun je ze enthousiast maken. Het is belangrijk dat je bij jezelf blijft.

Better be a good parent dan a good patiënt, niet waar?!

Mocht je graag je geboortewensen willen schrijven maar weet je niet waar je rekening mee moet houden omdat het allemaal onbekend is? Dan kan ik je helpen.

Wat doe jij?

Jij schrijft je eigen positieve geboorte-verhaal zoals jij het in je allermooiste verbeelding ziet. Aan de hand daarvan gaan we een wensenlijst maken. Doordat ik veel van procedures in het ziekenhuis en verloskundigen weet kan ik jou vertellen wat je er in op moet nemen om zo dicht mogelijk bij jezelf te blijven. Jij bepaald wanneer de wensenlijst voor jou goed genoeg is. Het is belangrijk dat je je wensenlijst rond de 35e week van je zwangerschap klaar hebt, zodat je deze kunt bespreken met je geboortezorgverlener. Zo kunnen ook zij zich goed voorbereiden op wat jij graag wilt.

De kosten: € 30.- 


Positief  geboorte Mood-Board maken

2x per maand organiseer ik op de maandagochtend geboortewensen schrijven/mood-board maken . Je doet dit samen met andere zwangere dames. Het gaat hier om een gezellige ochtend waarbij we creatief en op een positieve manier bezig zijn met de geboortedag van jullie kindjes.  Je gaat je ideale geboorteverhaal op schrijven en/of een mood-board maken van jou prachtige bevalling. Zie het als een gezellige ochtend om met mede zwangeren ideeën op te doen voor jou ideale bevalling en bevallingswensen om deze prachtige dag positief te benaderen en eventuele onzekerheden uit de weg te ruimen.

Je vindt de datums die open staan op https://www.facebook.com/hypnobirthingfrieslandenmeer/

De Kosten

€ 25.- incl. materiaal, koffie, thee wat lekkers goody-bag en eigen gemaakte mood-board

Waar: bij mij thuis in De Tike

Tijd van 09.30-11.00